Fri fragt ved køb over 499,- Hurtig levering (1-3 dage) 14 dages fuld returret
Du har ingen varer i din varekurv.
Filters
Søg

Wellensteyn

Wellensteyn er en producent af fashionable og funktionelle jakker. Kendetegnet for brandet er det hvide otte-takkede kors på en rød baggrund i form af et våbenskjold.

Succeshistorien om Wellensteyn begyndte i 40'erne, da købmanden Adolf Wuttke, som boede i Hamborg, begyndte af producere robust arbejdstøj til sejlere og værftsarbejdere. Familien Wuttke fremstillede skræddersyet resistente voksbehandlet kanvastøj, som blev kendt som "German Leather" på det tidspunkt. Wuttke udviklede sig som specialiseret virksomhed til funktionel beskyttelsestøj.

Wellensteyn er Tysklands største producent af jakker. Brandet producerer modejakker til både sommer- og vinterbrug i topkvalitet. De benytter sig af slidstærke materialer, som gør produkterne perfekt til udendørs brug. Pasformen er god og giver plads til, at man kan bevæge sig frit. 

VILLER er utrolig glade for at kunne tilbyde Wellensteyn jakkerne i vores sortiment, da de er produceret i høj kvalitet og samtidig har en unik pasform.

Sorter efter
ASTORIA

Weelensteyn Jakke Astoria

ASTM-560-RB Astoria Medium - Jakke fra Wellensteyn. PrincessAirTec, Royalblau Materiale: PrincessAirTec Elegant, mat glans og en glat, blød følelse. Dette materiale er snavsbestandigt og vejrbestandigt. Let at rengøre og vaskes ved 30 ° C. Må ikke behandles med skyllemiddel eller renses. Materiale sammensætning: Ydre Shell: 100% Polyester Foring: 100% Polyester Fyldning: 100% Polyester egenskaber 2-vejs lynlås, aftagelig frakke, indvendig lomme, hætte, åndbar, quiltet, vandafvisende, vindtæt, manchetter
2499,95 DKK