Fri fragt ved køb over 499,- Hurtig levering (1-3 dage) 14 dages fuld returret
Du har ingen varer i din varekurv.
Filters
Søg

Wellensteyn

Wellensteyn er en producent af fashionable og funktionelle jakker. Kendetegnet for brandet er det hvide otte-takkede kors på en rød baggrund i form af et våbenskjold.

Succeshistorien om Wellensteyn begyndte i 40'erne, da købmanden Adolf Wuttke, som boede i Hamborg, begyndte af producere robust arbejdstøj til sejlere og værftsarbejdere. Familien Wuttke fremstillede skræddersyet resistente voksbehandlet kanvastøj, som blev kendt som "German Leather" på det tidspunkt. Wuttke udviklede sig som specialiseret virksomhed til funktionel beskyttelsestøj.

Wellensteyn er Tysklands største producent af jakker. Brandet producerer modejakker til både sommer- og vinterbrug i topkvalitet. De benytter sig af slidstærke materialer, som gør produkterne perfekt til udendørs brug. Pasformen er god og giver plads til, at man kan bevæge sig frit. 

VILLER er utrolig glade for at kunne tilbyde Wellensteyn jakkerne i vores sortiment, da de er produceret i høj kvalitet og samtidig har en unik pasform.

Sorter efter
MOTORUNION LADY

Wellensteyn Jakke Motorunion

Wellensteyn Jakke Motorunion. En funktionel og robust jakke med side- og brystlommer fra Wellensteyn. Damejakken er vandafvisende og vindtæt. Materiale: Outer Shell: 100% Polyamid, Lining: 100% Polyester, Filling: 100% Polyester
1520,00 DKK 1899,95 DKK
LILY

Wellensteyn Jakke Lily

Wellensteyn Jakke Lily. Let polstet metalskinnende quiltet jakke fra Wellensteyn. Super feminin og stilbevidst design med to-vejs lynlås. Damejakken er vandafvisnde og vindtæt. Materiale: Outer Shell: 100% Polyamid, Lining: 60% Polyamid 40% Polyester.
1520,00 DKK 1899,95 DKK
MIRACLE LADY

Wellensteyn Jakke Miracle Lady

Wellensteyn Jakke Miracle Lady. Sej figursyet overgangsjakke fra Wellensteyn med sidelommer og to-vejs lynlås. Damejakken er vandafvisende og vindtæt. Materiale:Outer Shell: 100% Nylon, Lining: 100% Polyester, Filling: 100% Polyester.
1520,00 DKK 1899,95 DKK
SILBERMOND-20

Wellensteyn Jakke silbermond

Wellensteyn Jakke silbermond. Enkel og feminin figursyet jakke med sidelommer og justerbar bælte i taljen. Hætten er aftagelig og justerbar. Materiale: 100% Polyester.
1440,00 DKK 1799,95 DKK
SANTORIN-19

Wellensteyn Jakke Santorin

2000,00 DKK 2499,95 DKK
SANTORIN LONG

Wellensteyn Jakke Santorin

SANL-382-JBL Santorin Long. Længere quiltet jakke med jakke med to sidelommer og to lodrette inderslommer, der giver plads til personlige ejendele. Den aftagelige hætte med pelsbeklædning er justerbar, og pelskraven kan fjernes. Fornem åbning af jakken mens du sidder, er tovejs lynlås ideel. En særlig iøjnefaldende er PU-læderrørene på kravekanten, hvilket gør Santorin til særlig høj kvalitet. Derudover er der brugt kontraststof til slidserne af lommer og bagsiden af ??knapknappen. De strikkede manchetter, den bløde teddybeklædning i den øverste del af jakken og i lommerne gør Santorin på jævn på kolde vinterdage særdeles behagelig. Desuden ser det feminine, taljeformede udseende godt ud. Hvis du foretrækker det kortere, skal du beslutte dig for søstermodellen, Santorin. Santorin er nem at rengøre og vaskes ved 30 ° C, men må ikke behandles med skyllemiddel eller renses. [mere] Materiale: TiSaAirTec Fint stof med en glat, blank og ikke-tekstureret overflade, som er særligt velegnet til klassiske modeller. Det er let, blødt og behageligt at røre ved. Let at rengøre og vaskes ved 30 ° C. Skal ikke vaskes med skyllemiddel eller renses. [mere] Materiale sammensætning: Ydre Shell: 100% Polyester Foring: 60% Polyester 40% Polyamid Fyldning: 100% Polyester egenskaber 2-vejs lynlås, aftagelig frakke, pels krave, indvendig lomme, hætte, åndbar, quiltet, vandafvisende, vindtæt, manchetter
2160,00 DKK 2699,95 DKK
WESTSIDE

Wellensteyn Overtøj

Halvlang funktionel jakke i fantastisk slidstærk kvalitet.
1360,00 DKK 1699,95 DKK

Filter by:

Ryd alle