Fri fragt ved køb over 499,- Hurtig levering (1-3 dage) 14 dages fuld returret
Filters
Søg

ÆTHER

Sorter efter
Vis per side
8421 WHITE

QNUZ NATASJA SKJORTE WHITE

599,95 DKK
ÆTHER HYPÆR 30ML

ÆTHER HYPÆR 30ML

HYPÆR 30ML- unisex og unik duft baseret på Cashmeran - et molekyle, der forfører og tryllebinder med sin fløjlsbløde karakter. Triplal tilfører duften en sprødhed, der dvælende leder hen til et træagtige molekyle og en omfavnelse af sensuel musk takket være Kephalis, Ambrettolide og Musk T. HYPÆR må siges at være en ”smooth operator”.
550,00 DKK
ÆTHER XTRÆM 75ML

ÆTHER XTRÆM 75ML

XTRÆM 75ML - unisex og stærkt vanedannende duft! Takket være sammensætning af den højest mulige koncentration af Ambroxan (den syntetiske form af ambergris). Dette i smuk forening med Hedione, Irotyl, Globalide og Exaltolide, hvilket giver et sofistikeret ”touch” af træ, blomst og et strejf af musk, der til sammen udgør en subtil, sensuel, varm og sexet duft.
900,00 DKK
ÆTHER XTRÆM 30ML

ÆTHER XTRÆM 30ML

XTRÆM 30ML.- unisex og stærkt vanedannende duft! Takket være sammensætning af den højest mulige koncentration af Ambroxan (den syntetiske form af ambergris). Dette i smuk forening med Hedione, Irotyl, Globalide og Exaltolide, hvilket giver et sofistikeret ”touch” af træ, blomst og et strejf af musk, der til sammen udgør en subtil, sensuel, varm og sexet duft.
550,00 DKK
ÆTHER HYPÆR 75ML

ÆTHER HYPÆR 75ML

HYPÆR 75ML- unisex og unik duft baseret på Cashmeran - et molekyle, der forfører og tryllebinder med sin fløjlsbløde karakter. Triplal tilfører duften en sprødhed, der dvælende leder hen til et træagtige molekyle og en omfavnelse af sensuel musk takket være Kephalis, Ambrettolide og Musk T. HYPÆR må siges at være en ”smooth operator”.
900,00 DKK